Jord og Beton-arbejder

Står du og har brug for en dygtig jord og beton-arbejder, der kan tage fat? Vores medarbejdere er uddannede og har stor erfaring med alt fra store renoveringsopgaver til nybyg og jernbinderi.

Murer

Mangler du en ekstra murer, der kan supplere dit faste team? Vi tilbyder faglærte murer- både klinkemurere og almindelige murere. Vores medarbejdere er fleksible og har stor erfaring.

Tømrer

Vi tilbyder dygtige tømrere, du kan benytte til dit byggeprojekt. Vores tømrere kan træde til på både store og små byggeprojekter, og vi kan altid finde en tømrer, der passer til netop dine behov.

Brolægger

Vi tilbyder kvalificerede brolæggere, du kan benytte i din virksomhed eller dit byggeprojekt. De er uddannede, erfarne indenfor deres felt og leverer altid et veludført og sikkert stykke arbejde.

Maskinfører

Mangler dit sjak en erfaren maskinfører vikar, der kan klare maskiner på op til 50 tons? Vi har stor ekspertise indenfor maskinføring og kan håndtere alt fra rendegravere og gravemaskiner til dumpere.

Arbejdsmænd/Håndfolk

Vi kender vi til vigtigheden af gode arbejdsmænd, der har hænderne rigtigt skruet på. Her kan du benytte vores arbejdsmænd, der er fleksible og går til hånde, hvor der er brug for det.

Maler

Vi tilbyder fagudlærte malere med en bred vifte af kompetencer og faglig ekspertise, som med kort varsel vil kunne rykke ud for udføre, Coatings, Gulvmaling, Spartling af væg Opsætning af filt.

Små og mellemstore opgaver

Til små og mellemstore opgaver (1-7 mænd) har vi et solidt og stort netværk af dygtige, polske håndværkere. Arbejdskraften er udenlandsk men kvaliteten er danske standarder.

Store opgaver

Til store opgaver (op til 150 medarbejdere) har vi et solidt og stort netværk af dygtige, Litauiske håndværkere. Arbejdskraften er udenlandsk men kvaliteten er danske standarder.


Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte Per Michael Pedersen på tlf.: 2627 7726 Eller mail: pm@pedersen.mail.dk

Kontakt

PMP Projekt ApS

PMP Powerworks APS
CVR. 40264760

Åbakkevej 7B
2690 Karlslunde

Medlem af

© Copyright 2024 PMP  Projekt ApS

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 PMP Projekt APS — Designed by DAN®